menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Leidschendam Voorburg weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Leidschendam Voorburg

Een kundige Mediator uit Leidschendam Voorburg helpt u graag verder.

Hoe mediators uit Leidschendam Voorburg u verder helpen

Een mediator is een onpartijdige bemiddelaar die partijen in een conflictsituatie helpt om weer met elkaar in gesprek te gaan en te zoeken naar een voor beide partijen aanvaardbare oplossing. Een mediator zal nooit een partij kiezen en zal ook nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Een mediator luistert vooral naar beide partijen en probeert de problemen duidelijk te krijgen. Het doel is, dat de partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor allebei de partijen acceptabel is. Deze overeenkomst kan wellicht in een rechtsgeldig document worden vastgelegd. Op deze manier kan worden voorkomen dat er op een later tijdstip weer een conflict zal ontstaan.

Mediator uit Leidschendam Voorburg biedt oplossingen bij zakelijke conflicten, arbeidsconflicten en familieconflicten.

Conflicten komen veel vaker voor dan u zult denken. Er kan geen oplossing worden gevonden voor de geschillen die men heeft. Er wordt niet meer naar elkaar geluisterd en uiteindelijk wordt de relatie veel slechter. Meningen verharden. U kunt in zulke situaties natuurlijk een advocaat raadplegen, maar dat is vaak niet nodig.

Mediation, oftewel bemiddeling bij conflicten in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig toegepast en groeit in populariteit. Vaak wordt mediation nu gebruikt als de eerste stap naar de oplossing van een onenigheid.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit Leidschendam Voorburg onder meer inschakelen voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • burenruzies
  • conflicten tussen werkgevers en werknemers
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • conflicten tussen de overheid en burgers
367
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.821
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Leidschendam Voorburg

Heeft u een zakelijke mediator uit Leidschendam Voorburg nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Leidschendam Voorburg of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Leidschendam Voorburg.

mac
mac
img

Ik ben Sidar Coops, regiomanager in Leidschendam Voorburg. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Leidschendam Voorburg.

Zoekt u al langer betaalbare mediation in Leidschendam Voorburg?

Een gang naar de rechtbank is niet nodig als u gebruik maakt van mediation. Waarschijnlijk wint u uw zaak wel voor de rechtbank als u gelijk heeft, maar ga er wel vanuit dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. Immers, de relatie tussen de beide partijen is definitief stukgelopen en lastig te lijmen. De gevolgen kunnen dan enorm groot zijn. Uw goede naam als ondernemer kan dan in een negatief daglicht komen te staan, en op commercieel gebied kunt u ook behoorlijke schade oplopen.

Bij een gerechtelijke uitspraak is de verliezende partij ook nog eens een dubbele verliezer, want deze partij wordt ook veroordeeld voor het betalen van alle proceskosten. In geval van mediation door een mediator uit Leidschendam Voorburg zullen de kosten hiervan door beide partijen worden gedragen. Het is daarom van belang dat beide partijen er het beste van maken. Als de betrokken partijen tot een goede oplossing weten te komen, is dat vooral te danken aan intenties en omdat de mediator als onafhankelijk partij bij de gesprekken aanwezig was.

Welk conflict u ook heeft, er is altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Zoekt u een mediator in Leidschendam Voorburg? Zorg ervoor dat uw conflict spoedig tot het verleden behoort en laat verschillende professionele mediators uit Leidschendam Voorburg verschillende prijsopgaven naar u toezenden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Leidschendam Voorburg te zeggen hebben!

img

Jop Oldhof

Het allerbelangrijkste voor mij is duidelijke communicatie. Door de hulp van Professionals Leidschendam Voorburg ben ik terechtgekomen bij een goede Mediator. Hartelijk bedankt voor jullie deskundige assistentie tijdens mijn zoektocht!

img

Marjolijn Oosterlaar

Bedankt Professionals Leidschendam Voorburg voor de snelle reactie. Jullie hebben de keuze een stuk makkelijker gemaakt door kort gezegd de voorselectie uit handen te nemen. Dat heeft mij een boel tijd gespaard.

Professionals uit andere branches in Leidschendam Voorburg

Let's Talk

Bij Professionals Leidschendam Voorburg staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier