menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Leidschendam Voorburg weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Leidschendam Voorburg

Een kundige Payroll uit Leidschendam Voorburg helpt u graag verder.

Is payrolling in Leidschendam Voorburg iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Leidschendam Voorburg of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Leidschendam Voorburg een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Leidschendam Voorburg u het voordeligst uit bent.

534
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
3.821
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Leidschendam Voorburg

Professionele payrollbedrijven uit Leidschendam Voorburg

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Leidschendam Voorburg. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Sidar Coops, regiomanager in Leidschendam Voorburg. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Leidschendam Voorburg.

Weer ondernemen door middel van payrolling

Bent u werkzaam in een branche waar veel mensen werken met een tijdelijk of flexibel contract? Dan kan payroll helemaal gunstig voor u uitpakken. Een meer wisselde contractduur is bij een payroll constructie goed mogelijk aangezien een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een medewerker in vaste dienst moeten nemen, wanneer u deze medewerker zelf in dienst heeft. In de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. U mag een werknemer maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de werknemer in vaste dienst neemt.

Voor u als ondernemer en uw werknemer kan een langer tijdelijk contract zeer gunstig zijn. Vooral als uw werknemers studenten zijn, dan hebben zij geen noodzaak om een vast contract te tekenen. Toch kunnen zij tijdens hun gehele studieduur verzekerd zijn van een bijbaantje en u kunt door middel van een langere termijn goede medewerkers langer aan uw onderneming binden.

U blijft alle controle houden zodra u kiest voor een payrolling constructie, en u hoeft zich dan niet meer druk te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en personeels- en salarisadministratie. Wilt u snel verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag nog uw offertes van verschillende payroll bedrijven uit Leidschendam Voorburg aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Leidschendam Voorburg te zeggen hebben!

img

David Oude Hoeven

Ik had een aantal offertes aangevraagd voor een Payroll en die werd vrijwel meteen geleverd. Ik had ook het gevoel dat er echt naar mijn wensen gekeken werd. Bedankt Professionals Leidschendam Voorburg, jullie hebben mij goed geholpen!

img

Ottelien Wennemars

Na al met verschillende payroll bedrijven samengewerkt te hebben dacht ik, ik zie door door de bomen het bos niet meer, ik schakel Professionals Leidschendam Voorburg in. Dat bleek een goede keuze, ik kreeg direct een super overzicht van meerdere aanbieders en het maakte het heel makkelijk om een partij te vinden die bij mij past.

Professionals uit andere branches in Leidschendam Voorburg

Let's Talk

Bij Professionals Leidschendam Voorburg staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier